Odeslat stránku na e-mail:
Compass SUV - VAN 250 | Váš specialista na nosiče Thule

Compass SUV - VAN 250

Výrobce:

COMPASS (ČR)

Kód produktu: 01440
 

COMPASS (ČR)

Cena s DPH: 2 049 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Vybavte se na zimu pořádnými sněhovými řetězy Compass SUV - VAN 250. Tyto řetězy jsou určeny pro těžší vozy - SUV, Off road apod. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a ušlechtilé oceli, která je odolná i pře vyšším záběrech. Nasazují se ručně a jejich montáž netrvá více jak pět minut. Mají křížovou stopu, která je vhodná pro jízdu v hlubokém sněhu. Výhodou řetězů je jejich nízká hlučnost. V balení jsou prodávány po páru společně s textilní taškou, která je vhodná pro snažší uskladnění řetězů. Navíc jsou také dodávány s praktickou třístrannou škrabkou, kterou oceníte nejen na sníh, ale také i na mráz a vodu.

Pro pohodlnější nasazení řetězů doporučujeme zakoupit rukavice - naleznete ZDE.

  • Norma: TÜV, 8SD
  • Samonapínací systém: NE
  • Ochrana disku: NE

Dotaz na produkt: Compass SUV - VAN 250

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz