Odeslat stránku na e-mail:
Nosič lyží Thule SnowPack 7322 2páry | Váš specialista na nosiče Thule

Nosič lyží Thule SnowPack 7322 2páry

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 732200
 

THULE (Švédsko)

Video k produktu Nosič lyží Thule SnowPack 7322 2páry

Cena s DPH: 3 690 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Nosič lyží Thule SnowPack 7322 nabízí dokonalé navržení, díky kterému je upevnění všech druhů lyží i snowboardů v širším provedení a s větším vázáním naprostou hračkou. Integrovaný vertikální pružinový systém snižuje výšku nosiče a vykládání je tak mnohem snažší. Snažšímu vykládání také pomahají překrývající měkké gumové podložky.

Nosič disponuje mnoha bezpečnostními prvky jako například ultra měkké rameno, které dokonale přilně k lyžím či snowboardu a jejich povrch nepoškrábe. Vybavení je možné zamknout k nosiči a ten poté k vozidlu. Nosič splňuje přísné normy TÜV a City Crash. Díky velkému tlačítku je možné nosič ovládat i v rukavicích a je kompatibilní s nosnými tyčemi s T-drážkou díky integrovanému montážnímu systému. Nosič je určen pro všechny typy lyží i snowboardů včetně vybavení s vysokým vázáním.

  • Šíře ložné plochy (cm): 25
  • Maximální počet párů lyží: 2
  • Maximální počet snowboardů: 2 (některé modely)
  • Prostor pro vysoká vázání: ANO (díky zvyšovacímu adaptéru)
  • Montáž na ALU profil: ANO
  • Montáž na ocel. tyč 32x22 mm: NE (pouze s adaptérem 8897)
  • Váha (kg): 3

Dotaz na produkt: Nosič lyží Thule SnowPack 7322 2páry

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz