Odeslat stránku na e-mail:
Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 | Váš specialista na nosiče Thule

Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 11300100+11300307
Záruka: 2 roky
Doprava: Zdarma
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 10 490 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Popis kočárku:

Dětský kočárek Thule Spring Aluminium / Misty Rose Melange 2021 je praktický společník vhodný do městských i přírodních podmínek, který Vašemu dítěti poskytne maximální bezpečnost a komfort.

Vybrané vlastnosti kočárku

Díky 8,5“ pěnovým kolům se nemusíte bát propíchnutí ani v drsnějším terénu. Přední kolo je odpružené, plně otočné a s možností aretace. Díky tomu budete mít nad kočárkem vždy maximální kontrolu. Rukojeť lze pohybem jedné ruky snadno nastavit dle potřeby, což Vám zajistí pokaždé pohodlnou jízdu.

O maximální bezpečí a komfort Vašeho dítěte se starají 5ti bodové bezpečnostní pásy a maximálně pohodlné polohovatelné sedátko. Díky nášlapné opěrce dokáže Vaše dítě do kočárku samo bez pomoci nastoupit. Před hmyzem, nepříznivými povětrnostními vlivy a slunečním zářením Vaše dítě ochrání nastavitelná stříška s integrovaným prodloužením (ochranný faktor 50+). Stříšku je třeba dokoupit zvlášť.

Kočárek Thule Spring Aluminium / Misty Rose Melange 2021 vyniká i z praktického hlediska. Je maximálně kompaktní, tudíž ho vždy snadno a rychle složíte do takových rozměrů, které Vám usnadní manipulaci, přepravu i uskladnění. Složený kočárek samostatně stojí.

kočárek Thule Spring - přehled barev

  • Rozměry složeného kočárku: 32 x 45 x 76 cm
  • Hmotnost: 9.5 kg
  • Průchod dveřmi: 59.5 cm
  • Bezpečnostní popruh: 5-point
  • Odpovídá bezpečnostním normám: ANO
  • Děti: 1

Dotaz na produkt: Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz