Odeslat stránku na e-mail:
Thule Chariot Sport 2 Midnight Black + bike set + kočárkový set + běžecký set | Váš specialista na nosiče Thule

Thule Chariot Sport 2 Midnight Black + bike set + kočárkový set + běžecký set

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 10201023+20201302
Záruka: 2 roky
Doprava: Zdarma
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 34 990 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Thule Chariot Sport 2 Midnight Black + bike set + kočárkový set + běžecký set uspokojí všechny sportovně založené rodiče. Díky tomuto setu si budete moci užívat Vaše oblíbené aktivity i se svým potomkem.

Sestava nabízí celkem 4 aktivity – procházky, běh, cyklistiku a lyžování. Vozík se vždy přizpůsobí jakémukoli povrchu. Díky chytrému systému Thule VersaWing můžete aktivity měnit snadno a rychle bez ohledu na použitou soupravu.

Thule Chariot Sport 2 je vybaven kvalitními kotoučovými brzdami a odolnými předními otočnými koly, které Vám umožní perfektní ovladatelnost kočárku během jízdy, a to i při běhu či ve strmějším terénu. Pohodlnou jízdu Vašemu dítěti zajišťuje nastavitelné odpružení a plně polstrované sedáky. Funkce Climate Control Cockpit s odnímatelnými okénky a polohovatelnou sluneční clonou Vám umožní optimalizovat proudění vzduchu uvnitř vozíku a nastavit tak Vašemu dítěti to správné klima. Sedadlo je sklopné, zvládnete ho pohodlně sklopit za pomoci jedné ruky. Zároveň je částečně odnímatelné, tudíž je snadné ho vyčistit.

Sportovní kočárek Thule Chariot Sport 2 je praktický i z hlediska skladování. Díky funkci Click n´ Store ho rychle a snadno složíte do kompaktních rozměrů. Zároveň je vybaven nákladním prostorem XL, který Vám umožní vzít si s sebou vše, co potřebujete, a zároveň ho lze uložit tak, aby Vám při Vašich aktivitách nijak nepřekážel.
S ohledeme na lepší viditelnost a bezpečnost je kočárek vybaven zadním světlem, reflexním materiálem a bezpečnostními pětibodovými pásy.

K vozíku zdrarma získáte kočárkový a cyklistický set a běžecký set.

  • Hmotnostní limit: 45 kg
  • Rozměry složeného kočárku: 87 x 80 x 37.5 cm
  • Hmotnost: 15.9 kg
  • Šířka v úrovni ramen: 57 cm
  • Výška k sezení: 68 cm
  • Průchod dveřmi: 80 cm
  • Bezpečnostní popruh: 5-point
  • Odpovídá bezpečnostním normám: ANO
  • Děti: 2

Dotaz na produkt: Thule Chariot Sport 2 Midnight Black + bike set + kočárkový set + běžecký set

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Thule Chariot Padding 2

Thule Chariot Padding 2

Thule Chariot Padding 2.
Do 1-5 dnů u Vás
Dostupnost  i
2 090

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz