Odeslat stránku na e-mail:
Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka | Váš specialista na nosiče Thule

Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 11300100+307401403
Záruka: 2 roky
Doprava: Zdarma
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 12 490 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Set obsahuje:

  • Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021
  • Madlo pro kočárek Thule Spring
  • Pláštěnku na kočárek

Thule Spring Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 Vašemu dítěti zajistí pohodlnou a bezpečnou jízdu, ať už jedete po jakémkoli povrchu. Kočárek je vybaven odpruženým otočným předním kolečkem s možností aretace a pěnovými 8,5“ koly, která jsou odolná proti propíchnutí. Při Vašich procházkách se proto nemusíte obávat žádných nepříjemných nehod. O snadné ovládání kočárku se postará nastavitelná posuvná rukojeť, jejíž polohu dokážete upravit pohybem jedné ruky.

Díky polohovatelné sedačce s pětibodovými popruhy budete mít jistotu, že bude Váš potomek při jízdě vždy v maximálním bezpečí a pohodlí. Před sluníčkem ho ochrání nastavitelná ventilovaná stříška s průhledným okénkem s integrovaným prodloužením, která dovnitř kočárku nepustí ani škodlivé UV paprsky (ochranný faktor 50+). Stříšku si vybíráte samostatně.

Kočárek Thule Spring je vysoce kompaktní. Do praktických rozměrů ho zvládnete složit jednou rukou, po složení navíc kočárek samostatně stojí bez potřeby jakékoli opory. Tyto vlastnosti Vám tak usnadní jeho skladování či převážení.

Součástí konstrukce kočárku je i nášlapná nožní opěrka, díky které mohou větší děti samy do kočárku nasedat.

Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 je ve výhodném setu doplněn i o praktické madlo, o které si může Vaše dítě při jízdě opřít ruce, a o pláštěnku, která Vašemu dítěti zajistí příjemnou jízdu i za špatného počasí.

Pláštěnka svým tvarem přesně odpovídá tvaru kočárku Thule Spring, tudíž zajišťuje 100% ochranu proti povětrnostním vlivům a je vybavena předním okénkem, které Vám umožní větrání a snadný přístup k dítěti. Její nasazení a sundání je navíc velmi snadné a rychlé.

kočárek Thule Spring - přehled barev

Technické parametry kočárku

  • Rozměry složeného kočárku: 32 x 45 x 76 cm
  • Hmotnost: 9.5 kg
  • Průchod dveřmi: 59.5 cm
  • Bezpečnostní popruh: 5-point
  • Odpovídá bezpečnostním normám: ANO
  • Děti: 1






Dotaz na produkt: Kočárek Thule Spring Aluminum / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz