Odeslat stránku na e-mail:
Kočárek Thule Spring Black / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka | Váš specialista na nosiče Thule

Kočárek Thule Spring Black / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 11300200+307401403
Záruka: 2 roky
Doprava: Zdarma
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 12 390 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Sada obsahuje:

  • Kočárek Thule Spring Black / Misty Rose Melange 2021
  • Madlo pro kočárek Thule Spring
  • Pláštěnku na kočárek Thule Spring

Thule Spring v barevné variantě Black / Misty Rose Melange 2021 je praktický kočárek vhodný pro každodenní použití. Odpružené otočné přední kolo s možností aretace zajišťuje pohodlnou a plynulou jízdu na jakémkoli povrchu. Pěnová 8,5“ kola jsou navíc odolná proti propíchnutí. O snadné ovládání kočárku se stará posuvná rukojeť, kterou si jednoduše dokážete přizpůsobit i pomocí jedné ruky.

O maximální bezpečnost Vašeho potomka se starají pětibodové popruhy. Kočárek je vybaven i polohovatelným sedátkem, které dítěti zaručí pohodlné zdřímnutí během cesty. Nastavitelná ventilovaná stříška s průhledným síťovaným okénkem s integrovaným prodloužením chrání Vaše dítě před sluncem a nebezpečným UV zářením (ochranný faktor 50+). Stříška se vybírá samostatně.

Praktičnost kočárku podtrhuje i jeho vysoká kompaktnost, díky které ho vždy snadno a rychle složíte do skladných rozměrů. Nošení, přeprava či skladování tak nejsou žádný problém. Po složení navíc kočárek samostatně stojí bez potřeby jakékoli opory.

Kočárek je vybaven i nášlapnou nožní opěrkou, která umožňuje větším dětem nasednout do kočárku bez pomoci dospělých.

Kočárek Thule Spring Black / Misty Rose Melange 2021 ve výhodném setu pořídíte i s praktickým madlem a pláštěnkou. Madlo slouží jako opora, které se může dítě za jízdy držet a díky pláštěnce udržíte Vaše dítě v pohodlí a suchu i při špatném počasí.

Tvar pláštěnky přesně odpovídá tvaru kočárku Thule Spring, tudíž je ochrana před povětrnostními vlivy maximální. V přední části pláštěnky je navíc malé okénko, díky kterému můžete v kočárku větrat a zároveň budete mít zajištěn snadný přístup k Vašemu dítěti.

kočárek Thule Spring - přehled barev

Technické parametry kočárku

  • Rozměry složeného kočárku: 32 x 45 x 76 cm
  • Hmotnost: 9.5 kg
  • Průchod dveřmi: 59.5 cm
  • Bezpečnostní popruh: 5-point
  • Odpovídá bezpečnostním normám: ANO
  • Děti: 1






Dotaz na produkt: Kočárek Thule Spring Black / Misty Rose Melange 2021 + madlo + pláštěnka

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz