Odeslat stránku na e-mail:
Kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 | Váš specialista na nosiče Thule

Kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 10101948
Záruka: 2 roky
Doprava: Zdarma
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 17 890 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Dětský sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 je praktický a stylový společník, se kterým hravě zvládnete projížďky jak po městě, tak v přírodě. Navíc se díky svému modernímu designu a elegantnímu provedení v tmavě šedé barvě stane Vaším skvělým módním doplňkem.

Kočárek je lehký, maximálně stabilní a snadno se ovládá na jakémkoli povrchu, a to díky pevné hliníkové konstrukci a tříkolovému podvozku s nízko položeným těžištěm a dokonale vyváženým rozvorem kol. Přední 12" kolo je plně otočné (360°) a lze jej zaaretovat. Kočárek tak zvládnete snadno řídit i jednou rukou. Zadní nafukovací kola mají 16". O maximální komfort Vašeho dítěte při jízdě na nerovnostech se stará odpružení.

Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 má integrovanou otočnou přední brzdu, pomocí které můžete snadno ovládat rychlost kočárku například ve svažitém terénu, při běhu či jízdě na in-linech. Díky nastavitelné ergonomicky tvarované rukojeti si můžete přizpůsobit kočárek přesně podle Vaší výšky. Kočárek je vybaven velmi pohodlnou polohovatelnou sedačkou s polstrováním a větráním, kterou lze sklopit až do polohy vleže.

O bezpečnost se starají pětibodové bezpečnostní popruhy, které porostou společně s Vaším dítětem. Lze je použít až do 4 let věku dítěte. Polohovatelná stříška ochrání Vaše dítě jak před nepříznivým počasím, tak před slunečním zářením (UV ochrana 50+). Je vybavena bočními větracími okénky a zadním okénkem s uzavíráním na magnet, díky kterému můžete své spící dítě kdykoli nerušeně zkontrolovat. Tkanina stříšky i sedačky je odnímatelná, což Vám usnadní čištění.

Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 má reflexní ráfky na všech kolech a reflexní lemování stříšky. Díky tomu budete vidět i za tmy či šera.

Abyste si na Vaše vyjížďky mohli vždy vzít vše, co potřebujete, je kočárek vybaven velkým úložným košem se zavíráním na zip, dvěma síťovými přihrádkami a zadní síťovou kapsou. V případě potřeby kočárek snadno složíte do kompaktních rozměrů pohybem jedné ruky, což Vám usnadní přepravu či uskladnění.

Kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 můžete používat již od narození miminka, a to s korbičkou Thule Urban Glide Bassinet (prodává se zvlášť).

  • Maximální hmotnost dítěte: 22 kg
  • Maximální nosnost: 34 kg
  • Rozměry složeného kočárku: 87 x 69 x 34 cm
  • Hmotnost: 11.5 kg
  • Šířka v úrovni ramen: 31.5 cm
  • Výška k sezení: 53 cm
  • Šířka pro průchod dveřmi: 69 cm
  • Bezpečnostní popruh: 5-point
  • Splňuje bezpečnostní normy: Ano
  • Počet míst: 1 dítě

Dotaz na produkt: Kočárek Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz