Odeslat stránku na e-mail:
Thule SmartRack 795 | Váš specialista na nosiče Thule

Thule SmartRack 795

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 795000
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 3 990 Kč
+
Dostupnost: Do 3-7 dnů u Vás

Střešní nosič Thule SmartRack 795 navržený pro podélné nosiče (hagusy). V balení Thule SmartRack 795 najdete jeden pár (2 kusy) příčníků s délkou tyče 127cm a potřebné montážní materiály. Nosnost nosiče je celých 75 kilogramů. Nosič Thule SmartRack 795 se na střechu automobilu montuje pomocí speciálního klíče. Použitím tohoto klíče není potřeba použití zámku. Speciální nadčasový design nosiče napomáhá snižovat aerodynamický hluk uvnitř vozidla. Švédský výrobce na nosič Thule SmartRack 795 poskytuje na tento skvělý výrobek nadstandardní záruku v délce pěti let.

  • Nosnost (kg): 75
  • Profil nosné tyče (mm): ovál
  • Montáž: tisícihran
  • Zamykání: NE (speciální klíč)

Dotaz na produkt: Thule SmartRack 795

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz