Odeslat stránku na e-mail:
Patky Thule Edge Raised Rail 7204 (4 ks) | Váš specialista na nosiče Thule

Patky Thule Edge Raised Rail 7204 (4 ks)

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 720400
Záruka: 5 let
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 5 390 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Patky Thule Edge Raised Rail 7204 představují 4 ks nosných patek, které jsou univerzální pro standartní podélné střešní nosiče. Jinými slovy představují velmi praktické řešení střešního nosiče pro téměř všechny vozy s podélníky (hagusy), které mají prostor mezi profilem a střechou.

Patky Thule 7204 mají nezaměnitelný a jedinečný design. Technologie Thule Edge znamená, že tyče na nosiči nepřesahují přes nosnou patku. Tato technologie má navíc skvělou aerodynamiku a vysokou míru jednoduchosti ovládání. Díky praktickému systému obejmutí nosiče pogumovaným ocelovým páskem, který stačí pouze podvléknout pod profilem podélníku, zaháknout jej na horní straně patky a dotáhnout momentovým klíčem, je nosič Thule 7204 absolutní jedničkou na evropském i americkém trhu.

Patky mají nosnost 75 kg (pozor - nejde o maximální možné zatížení střechy vozidla) a jsou uzamykatelné (v souvisejícím zbožím lze objednat i zámek s konkrétním číslem na přání). Součástí balení je momentový klíč, který Vás díky indikátoru dosažení správného utahovacího momentu upozorní cvaknutím na správné dotažení nosiče.

Balení obsahuje:

  • 4ks patky
  • 4ks zámky
  • 1ks momentový klíč

Kompletní sadu 2ks střešních nosičů (2x tyč, 4x patky + montážní KIT) pro Váš vůz si můžete vybrat pomocí našeho KONFIGURÁTORU, kam doplníte parametry Vašeho auta.

  • Nosnost (kg): 75
  • Montáž: momentový klíč
  • Zamykání: ANO
  • Kompatibilní: Tyče Thule WingBar Edge

Dotaz na produkt: Patky Thule Edge Raised Rail 7204 (4 ks)

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz