Odeslat stránku na e-mail:
Patky Thule Edge Clamp 7205 (4ks) | Váš specialista na nosiče Thule

Patky Thule Edge Clamp 7205 (4ks)

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 720500
Záruka: 5 let
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 4 150 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Patky Thule Edge Clamp 7205 jsou ideálním řešením pro vozidla bez střešních podélníků, hagusů či upevňovacích bodů. Pasují na vozy typu sedan, hatchback nebo coupé, jsou vhodné pro sestavu nosiče Thule Edge a jejich nosnost je 100 kg.

Montáž patek Thule Edge Clamp 7205 je velmi jednoduchá a zvládne ji každý uživatel. Ovládání zajišťuje momentový utahovací klíč, díky kterému budete mít vždy jistotu, že je nosič správně a pevně dotažen ke střeše. O pevné uchycení k vozidlu se stará patentovaná technologie. Kontaktní plochy patek jsou navrženy tak, aby chránily lak Vašeho auta před poškozením. Patky Thule Edge Clamp 7205 jsou uzamykatelné, sada obsahuje 4 ks patek a 4 ks zámků.

Pro kompletní objednání celého nosiče využijte náš KONFIGURÁTOR.

  • Nosnost (kg): 100
  • Montáž: momentový klíč
  • Zamykání: ANO

Dotaz na produkt: Patky Thule Edge Clamp 7205 (4ks)

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Kit Thule 5... Clamp

Kit Thule 5... Clamp

Thule Kit Clamp je kompatabilní s patkami Thule 7105 Evo
Info k dostupnosti konkrétního kitu na prodejně
Dostupnost  i
1 490

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz