Odeslat stránku na e-mail:
Patky Thule Fixpoint Edge 7207 | Váš specialista na nosiče Thule

Patky Thule Fixpoint Edge 7207

Výrobce:

THULE (Švédsko)

Kód produktu: 720700
Záruka: 5 let
 

THULE (Švédsko)

Cena s DPH: 4 150 Kč
+
Dostupnost: Do 1-5 dnů u Vás 

Thule Fixpoint Edge 7207 jsou nosné patky střešního nosiče a lze je použít na všechna vozidla s fixními body na střeše v podobě závitu či podélné T-drážky. Jde pouze o nosnou část kompletního nosiče.

Thule Edge představuje unikátní technické řešení s designem bez přesahu tyče přes nosnou patku. Jde sice o trochu méně praktické řešení v porovnání s klasickou kombinací patek 7107 + WingBar tyčí, jelikož se zkracuje ložná plocha. Na druhou stranu ale získáte elegantní a jedinečný vzhled nosiče na voze.

Patky Thule Fixpoint Edge 7207 jsou nosnou základnou pro střešní nosič Thule 7207. Mají nosnost 75 kg a vyznačují se jednoduchou montáží na profil Thule WingBar Edge. Jejich bezpečnost a spolehlivost je certifikována atestacemi TÜV a CityCrash.

Balení obsahuje:

  • 4x patka Thule Fixpoint Edge 7207
  • 1x momentový klíč Thule s kontrolou správného momentu utažení
  • 1x zámková sada Thule

Pro jednodušší montáž doporučujeme pořídit v souvisejícím zboží Thule Fixpoint Kit, díky kterému nebudete muset demontovat fixační adaptéry ze střechy při každém sundání nosiče, ale pouze je zakryjete elegantní KRYTKOU, která zachová líbivý vzhled Vašeho vozu a výrazně Vám tak urychlí příští instalaci nosiče.

Chcete-li si objednat kompletní střešní nosič, použijte náš KONFIGURÁTOR, pomocí kterého Vám sestavíme nosič padnoucí přímo pro Váš vůz.

  • Nosnost (kg): 75
  • Montáž: momentový klíč
  • Zamykání: ANO
  • Kompatibilní: Tyče Thule WingBar Edge

Dotaz na produkt: Patky Thule Fixpoint Edge 7207

Text dotazu

Prohlašuji, že v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlasím se zpracováním veškerých mých osobních údajů uvedených v tomto formuláři, které tímto poskytuji pouze společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. za účelem využití pro marketingové zpracování a zasílání informací a nabídek společnosti.

Související produkty

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

© 2012 - 2024 THULE-EXPERT.cz